Bee human
Vis / Skjul menu

Organisationspsykologisk konsultation

Organisationers vigtigste potentiale er mennesker. Derfor er det betydningsfuldt at opfange og forstå de mekanismer der understøtter, motiverer og flowskaber i det relationelle felt i organisationen.

En stor del af den udvikling, vi gennemgår som professionelle mennesker, sker i proces med andre – i relation til andre – i fællesskab. For at vi som mennesker kan tillade os at være tilstede i processen og dermed få mulighed for at udvikle os sammen er det vigtigt at kende rammen for processen, målet med det vi foretager os og metoderne undervejs.

At arbejde med og for mennesker kræver, at man arbejder med sig selv, med sin indsigt og med sin evne til indlevelse. For mig er det vigtigt, at det foregår i en professionel kontekst, hvor mål og metoder er klare.
Jeg arbejder procesorienteret med udgangspunkt i menneskers handlemuligheder individuelt, i grupper, i organisationer – skræddersyet til det konkrete behov.
 Mennesker udtrykker sig gennem dynamik og adfærd og derfor kan det være givende at blive bevidst om, hvad vi hver især foretrækker på en række områder i livet, uanset om vi har et individuelt fokus, et teamfokus, eller et organisatorisk fokus.
Jeg anvender JTI/JBTA/MBTI og The Human Element som baserer sig på hhv. kognitive og psykodynamiske processer. Hvad foretrækker du som menneske? Hvad gør du? Hvordan har du det med de valg du træffer? Hvor effektivt er jeres team? Hvor meget inkluderer I hinanden? Hvordan træffer I beslutninger? Hvor høj grad af åbenhed har I?

”Mennesker har brug for mennesker” Will Schutz