Lederudvikling

Undgå tvivl og frustrationer i hverdagen og bliv en selvsikker og mere troværdig leder

Få større faglig selvtillid og konkrete ledelsesredskaber, der gør det nemmere at håndtere konflikter og udfordringer, så du kan blive den leder, du gerne vil være – uden at skabe konflikter eller polariseringer i medarbejdergruppen og opad i organisationen.

Jeg tilbyder:

 • Individuel lederudvikling og -sparring
 • Ledercirkel: faciliteret netværk og sparring med andre ledere

Kan du genkende det her?

 • Du kommer i klemme mellem overordnedes forventninger og dine egne værdier som leder
 • Du savner flere redskaber til at håndtere konflikter
 • Du er i tvivl om, hvordan du bedst kommunikerer og gennemfører forandringer
 • Du føler dig presset til at sige ja til ting, du ikke har lyst til eller brænder for, f.eks. opgaver, ansvarsområder og forandringer
 • Du vil gerne være bedre til at håndtere svære samtaler med medarbejdere på en ordentlig måde
 • Du føler dig udstillet, hvis der er negative svar i arbejdspladsvurderinger
 • Du savner en fortrolig sparringspartner, du kan vende dine professionelle udfordringer med
 • Du vil gerne være en god og troværdig leder, som medarbejderne kan stole på, og som de overordnede ved, lever op til forventningerne

Kan du svare ja til bare én af tingene, kan jeg hjælpe dig med et skræddersyet forløb, enkeltstående samtaler eller sparringsnetværk i Ledercirkel.

Eller ring nu på tlf.: 61 75 74 14

Det får du ud af lederudvikling

Med min hjælp får du større selvsikkerhed i din ledelse. Du får redskaberne til at løse dilemmaer og konflikter, og du bliver bedre til at stå ved dine værdier og principper.

Det giver dig mindre tvivl og færre frustrationer i hverdagen, og du får et større fagligt selvværd.

Du får:

Indsigter i dine styrker og svagheder som leder. Du bliver klar over, hvem og hvordan du er som leder, og du bliver i stand til at undgå at sidde fast i de samme udfordringer gang på gang.
Konkrete redskaber til at håndtere de udfordringer og dilemmaer, du støder på i dit arbejde. Det giver dig flere handlemuligheder og ro i maven, når du står i en svær situation.
Mod til at hvile i dig selv og dine værdier og til stå ved det, der er vigtigt for dig. Du bliver i stand til at sige nej og samtidig være konstruktiv. Det gør dig mere selvsikker i din rolle som en god, ordentlig og troværdig leder.
Lederudvikling vil gøre dig bedre til at…

 • handle kompetent i vanskelige situationer
 • tackle besvær med medarbejdere, chefer eller direktører
 • kommunikere klart og tydeligt, hvad du forventer
 • håndtere konflikter i hverdagen og tage dem i opløbet
 • gennemføre forandringer eller upopulære beslutninger
 • motivere og engagere dine medarbejdere
 • fastholde dygtige medarbejdere og undgå opsigelser.
amholt-lederudvikling

Hvem er lederudvikling for?

Du er en leder, som ved, at du er dygtig, og hvad du står for. Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og omhyggelig. Men du kan blive usikker, hvis du føler, at du må gå på kompromis med dine værdier eller føler dig tvunget til at påtage dig opgaver, du ikke har lyst eller tid til.

Det er underordnet, om du arbejder i det offentlige, private eller er ejerleder. Jeg har erfaring med at hjælpe alle typer.

Min lederudvikling er til dig, der…

 • gerne vil være en ordentlig og retfærdig leder
 • synes, det kan være svært at være hensynsfuld over for medarbejdere og samtidig skære igennem
 • gerne vil kommunikere mere tydeligt
 • savner flere redskaber til at håndtere ubehagelige situationer og konflikter på en gavnlig måde
 • gerne vil være bedre til at prioritere opgaver, så du kan håndtere både hverdagens udfordringer og de langsigtede mål
 • gerne vil være bedre til at lede og er indstillet på at udvikle dig
 • sætter pris på faste og trygge rammer, hvor processen er tydelig fra starten.

Med min hjælp til lederudvikling bliver du i stand til at indfri de mål, du har sat dig for, stå fast på de rigtige tidspunkter, stå ved dine værdier og se objektivt på situationer, selv under pres – uden at skabe konflikter og uden at gå på kompromis med, hvad du står for.

Min lederudvikling er ikke for dig, som vil have løsningerne serveret for dig. Det er min erfaring, at udvikling som leder virker bedst, når man selv arbejder sig hen imod sit mål.

20 års praktisk erfaring med udvikling af ledere

Jeg hedder Jacqueline Amholt, og jeg hjælper ledere med at styrke deres professionelle lederidentitet, så de får større selvsikkerhed i ledelsen, flere redskaber og handlemuligheder og bliver bedre til at lede i overensstemmelse med deres egne værdier.

Mine kunder får indsigter og konkrete redskaber, der giver ro og overblik i hverdagen, uanset om det drejer sig om at nå mål og visioner, at løse konflikter, tage svære samtaler eller motivere og fastholde medarbejdere.

Lederudvikling hos mig foregår i faste og trygge rammer, hvor jeg holder styr på processen i din faglige udvikling og skræddersyr forløbet til dine udfordringer. Altid med 100 % tavshedspligt.

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere bl.a.:

 

 • Uoverensstemmelser mellem dine værdier og de overordnedes pres på dig
 • Udfordrende APV’er
 • Afskedigelsesforløb
 • Modstand – både fra medarbejdere og overordnede
 • Omorganiseringer, forandringer og besparelser
 • Andre ledere, der positionerer sig i dit felt

Ledercirkel: 1-årigt lederudviklingsforløb over 8 gange i gruppe

Lederudvikling, 1:1-samtaler

Få indsigt i, hvad der kan være årsag til dine udfordringer som leder, og hvad du kan gøre ved det. I samtalerne afdækker vi dine styrker og svagheder som leder, hvad du står for som person, og hvordan du kan kanalisere det over i din ledelse. Du får konkrete værktøjer til at løse dine udfordringer og modet til at stå ved dine værdier i dit daglige arbejde. Det gør dig til en mere selvsikker leder og minimerer frustrationerne i hverdagen.

Pris: 1 session a 1 time: 1.250,- ekskl. moms.

Vil du starte et længere forløb, kan jeg give dig et individuelt tilbud med mængderabat efter vores første session.

Sparring for ledere, 1:1-samtaler

Få mig som sparringspartner, så du har en ved din side, når der dukker udfordringer op på arbejdet. I sparringen fokuserer vi på konkrete problemstillinger, du har lige nu. Jeg rådgiver dig og hjælper dig med at finde frem til de rigtige løsninger og handlemåder. Med mig kan du trygt vende de ting, du ikke kan sige til dine kollegaer af frygt for konkurrence, eller at din åbenhed bliver brugt imod dig.

Pris: 1 session a 1 time: 1.250,- ekskl. moms.

Vil du starte et længere forløb, kan jeg give dig et individuelt tilbud med mængderabat efter vores første session.

Ledercirkel: 1-årigt lederudviklingsforløb over 8 gange i gruppe

Ledercirklen er et trygt og fortroligt forum a 5-8 deltagere, hvor du kan sparre med andre ledere. Her er ingen konkurrence fra kollegaer, og alle har tavshedspligt.

Vi diskuterer både teori og praksis. Du får værktøjer med tilbage, som du kan bruge i dit arbejde med det samme. Både i forhold til medarbejdere og kerneopgaver, du har i organisationen.

Du lærer at stå ved dig selv som menneske i lederskabet, overfor både medarbejdere og ledergruppen over dig. Jeg sætter rammerne for samtalerne og sparringen og sørger for, at der kommer dybde i både refleksioner og feedback. Over tid udvikler medlemmerne tillid, tryghed og dybde på et niveau, der gør, at ledercirklerne fortsætter på år 2, 3 og 4 og sågar 7. år.

Pris: 1-årigt lederudviklingsforløb over 8 gange a 3 timer i gruppe, inkl. materialer, personlighedstests og forplejning: kr. 11.000 ekskl. moms.

Jeg starter løbende nye ledercirkler op. Kontakt mig nu for mere information, eller om hvornår den næste ledercirkel starter.

ØVRIGE LØSNINGER:

Grundig test, analyse og opfølgning: Find ud af, hvilke træk i dig selv du med fordel kan arbejde med her og nu

JBTA-personlighedsprofil inkl. testresultat, materiale og 1½ times feedback

 

Find ud af, hvorfor nogle opgaver dræner dig, og hvordan du kan løse dem i stedet, så du undgår at løbe tør for energi i dit arbejde.

Du får en JBTA-test (Jung Baseret Type Analyse), der viser din personlighedsprofil baseret på en analyse af dine præferencer på 4 livsområder.

Personlighedsprofilen giver dig en oversigt over, hvad du foretrækker i givne situationer, og om du handler ud fra de præferencer. Hvis du bruger dig selv imod dine præferencer mere end halvdelen af tiden, forbruger du energi og kan dermed løbe tør for energi. Hvis du i højere grad bruger dig selv, som du foretrækker, lader du op, mens du arbejder.

Baseret på dit testresultat giver jeg dig gode råd til, hvordan du konkret kan løse opgaver, du lige nu synes er anstrængende, så du undgår, at de dræner dig.

Pris: Personlighedsprofil inkl. testresultat, materiale og 1½ times feedback: kr. 2.000,- ekskl. moms.

Kontakt mig for mere information eller for at bestille tid til en test.

 

Stressindikator-profil inkl. testresultat, materiale og 1 times feedback

 

Forebyg, at du går ned med stress, ved at få klarlagt, hvilke områder der udgør en risiko for din arbejdsevne og dit helbred.

Stressindikator-profilen viser dig de områder i din situation lige nu, hvor du er under pres og med fordel kan justere på de valg, du tager, inden presset bliver for stort, og du ender med at få stress.

Jeg kan give dig redskaber til, hvordan du konkret kan håndtere det pres, du er under nu. F.eks. hvordan du kan løse dine opgaver anderledes, så de bliver mindre pressende for dig, eller hvordan du kan tale med din overordnede om dine udfordringer og en evt. ændring af dine ansvarsområder og opgaver på en konstruktiv måde.

NB: Afhængigt af hvor vanskelig din situation er, kan det være nødvendig med en, måske flere, opfølgende sessioner, for at du kommer i mål med den forandring, der er nødvendig.

Pris: Stressindikator-profil inkl. testresultat, materiale og 1 times feedback: kr. 1.600,- ekskl. moms.

Kontakt mig for mere information eller for at bestille tid til en test.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

 

Kontakt mig i dag. Så aftaler vi et tidspunkt til en gratis, uforpligtende afklaringssamtale. Der finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig og din situation, og om vi er et godt match.

Eller ring nu på tlf.: 61 75 74 14. Læg en besked, hvis der er telefonsvarer på, eller send en sms med dit navn og nummer, så ringer jeg tilbage, så snart jeg kan.

Sådan foregår det

Lederudviklingen foregår i min praksis i Vig nær Odsherred på Vestsjælland.
Bor du langt væk, kan vi tage møderne over telefonen eller Zoom.

 

Lederudvikling i 6 trin

1: Lederudvikling hos mig starter altid med en gratis og uforpligtende afklaringssamtale på 15-20 minutter, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med, og om vi er et godt match.

2: Vi aftaler, hvornår den første session skal finde sted.

3: Hvis du skal lave noget forarbejde inden vores første møde, sender jeg dig materialet i god tid, så du kan møde velforberedt op.

4:  Under vores samtaler sætter jeg en ramme for, hvordan du kommer frem til de indsigter og løsninger, du har brug for. En del af processen er, at du kigger indad og tør at ændre på dine vaner og reaktioner. Du vil aldrig blive presset til at sige eller gøre noget, du ikke har lyst til.

5: Vi aftaler, hvad du skal arbejde videre med mellem sessionerne, så du får brugt dine indsigter og redskaber i praksis i din dagligdag.

6: Efter sessionen aftaler vi, hvornår den næste session skal finde sted, og vi afregner.

Ledercirkel

Gruppen mødes på Højbysø Hotel nær Nykøbing Sjælland i 3 timer ad gangen med let forplejning, vand, te og kaffe.

Ved første møde præsenterer deltagerne deres lederudviklingsprofiler, som de har fået af mig. Profilerne giver et overblik over de enkelte lederes forskelligheder, styrker og ressourcer, så alle kommer til at kende hinanden.

Ved hvert møde giver jeg et input om teori eller metode, som dels er relevant for ledelse generelt og dels relevant som værktøj for den enkeltes virke som leder i egen organisation eller afdeling.

Vi diskuterer teorien eller metoden, jeg har præsenteret, og deltagerne forbinder den til deres dagligdag som ledere.

Jeg sørger for, at alle kommer til orde, og at deltagerne holder sig inden for de faste rammer, jeg har sat. Der er plads til at dele aktuelle ledelsesmæssige udfordringer og plads til at få feedback via forskellige feedbackmetoder, som jeg introducer løbende.

Du skal ikke forberede noget mellem møderne.

Eller ring nu på tlf.: 61 75 74 14

Er du stadig i tvivl, om lederudvikling er noget for dig?
Så får du her 3 gode grunde til at starte et forløb

1: Uden ændringer i dig vil dine udfordringer forblive de samme

De udfordringer, du oplever nu, vil ikke ændre sig eller forsvinde, hvis du ikke lærer, hvordan du bliver bedre til at håndtere dem. Der vil altid opstå vanskelige situationer og dilemmaer, når man arbejder med mennesker. Dem kan jeg ikke få til at forsvinde. Men jeg kan hjælpe dig til at blive bedre til at håndtere dem, så de føles mindre udfordrende, og du kan fortsætte med at være en god og troværdig leder.

 

2: Du vil blive bedre til dit arbejde

Ledere på alle niveauer oplever udfordringer i deres dagligdag. Alle ledere kan vokse i deres rolle og blive bedre til deres arbejde, hvis de er åbne for at udvikle sig. Du kan løse dine opgaver bedre, når du bliver klogere på dig selv og samspillet mellem mennesker.

Jeg kan give dig de indsigter og værktøjer, du har brug for til at udvikle dig som leder.

 

3: Du undgår daglige frustrationer og nagende tvivl

Undgå de frustrationer, der opstår, når du skal navigere mellem din forpligtelse over for organisationen og hensynet til dine medarbejdere. Jeg hjælper dig med at få overblik over situationen og giver dig modet til at sige til og fra og komme med nye forslag på en konstruktiv måde. Du vil føle dig mere selvsikker og få mere ro og overblik i dagligdagen som leder.

Eller ring nu på tlf.: 61 75 74 14

Typiske tvivlsspørgsmål og svar

Min afdeling/organisation er ikke som alle andre. Kan du hjælpe med mine specifikke udfordringer?
Ja, det er jeg sikker på. I løbet af mine 20 år med lederudvikling har jeg hjulpet ledere på alle niveauer med udfordringer, der spænder fra håndtering af småkonflikter i enkelte afdelinger til gennemførelse af forandringsprocesser på organisationsniveau – både i det offentlige og private.

Jeg lever af min troværdighed og kunne ikke drømme om at tage kunder ind, som jeg ikke er 100 % sikker på, at jeg kan hjælpe.

Er du det mindste i tvivl, så kontakt mig og fortæl, hvilken udfordring du har lige nu. Så giver jeg dig et ærligt svar, om og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg har ikke lyst til at krænge min inderste sjæl ud. Bliver jeg nødt til det?
Du vil aldrig blive presset til at sige eller gøre noget, du ikke har lyst til. Jeg vil prikke til dine vante måder at opfatte og gøre tingene på, og jeg forventer, at du er villig til at kigge indad og arbejde med dig selv. Det er en del af processen, men alt kommer til at foregå stille og roligt i dit eget tempo.
Jeg kan få lederudviklingen betalt af mit firma, men er i tvivl om, hvordan jeg skal spørge, uden at fremstå som en usikker eller inkompetent leder.
Det kan jeg hjælpe dig med. Bare sig det til mig under vores afklaringssamtale, så giver jeg dig nogle gode formuleringer, du kan bruge.